Hvor lang tid tager det at stege en kalkun i en frituregryde?
Hvor lang tid tager det at stege en kalkun i en frituregryde?

Video: Hvor lang tid tager det at stege en kalkun i en frituregryde?

Video: Hvor lang tid tager det at stege en kalkun i en frituregryde?
Video: Новый год в реальной жизни. Страшные истории про Рождество. Ужасы. Мистика 2024, Marts
Anonim

Give lov til det fuglen til at sidde, indtil den når stuetemperatur. Varm jordnøddeolie op i en kalkun frituregryde eller en meget, meget stor gryde til 350 grader F. Lavere Kalkun i varm olie, meget omhyggeligt, og sørg for det er helt nedsænket. Steg kalkun i 3 minutter pr. pund plus 5 minutter pr. fugl.

På samme måde kan du spørge, hvor lang tid det tager at stege en kalkun på 13 pund?

Hold oliens temperatur på 350 grader F (175 grader C), og kog kalkun i 3 1/2 minut pr pund , cirka 45 minutter. Fjern forsigtigt kurven fra olien, og dræn den Kalkun . Stik et kødtermometer ind i den tykkeste del af låret; den indre temperatur skal være 180 grader F (80 grader C).

Udover ovenstående, hvor lang tid tager det at friturestege en kalkun på 15 pund? Generelt beregnes tilberedningstider for friturestegning af en kalkun med en hastighed på tre minutter per pund plus fem minutter . For eksempel, hvis du frituresteger en kalkun på 15 lb., bør du koge den i 50 minutter.

Folk spørger også, hvor lang tid tager det at stege en kalkun på 11 pund?

Læs mere. Oprindeligt besvaret: Hvor lang tid skal det tage at tilberede en kalkun på 11 pund i - en frituregryde? Forudsat din fugl er helt optøet, kl - en temperatur på 375° F, det skulle tage cirka tre-fire minutter pr pund (33 til 44 minutter i alt i dit tilfælde).

Hvor lang tid tager det at friturestege en kalkun på 18 pund?

Vægt Tid til at lave mad
16 lbs. 56 minutter
17 lbs. 59,5 minutter
18 lbs. 63 minutter
19 lbs. 66,5 minutter

Anbefalede: