Har Applebee's stadig ubegrænset suppe og salat?
Har Applebee's stadig ubegrænset suppe og salat?

Video: Har Applebee's stadig ubegrænset suppe og salat?

Video: Har Applebee's stadig ubegrænset suppe og salat?
Video: Kongelundens Kokkeskole laver tunmousse 2024, Marts
Anonim

I en økonomi, hvor alle strammer livremmen, Applebee's bringer på bordet en hverdag Alle-dig- Kan -Spise Suppe , Salat og brødfrokost til en trimpris på kun $6,99. De modtager også ubegrænset Cæsar, Spinat eller House salater og brødstænger.

Udover dette, hvem har ubegrænset suppe og salat?

Nu, den suppe og salat er også endeløs på BJ's Restaurant & Brewhouse! For én lav pris kan du nyde ubegrænset genopfyldninger af vores hjertelige supper , samt vores friske, grønne salater . Det er en spændende speciel frokostmulighed nu tilgængelig på din lokale BJ's Restaurant.

Og hvornår slutter Applebees frokostspecial? Applebees frokost menu. Applebees er tilføjer fire nye elementer til deres frokost kombinationsmenu. Det frokost combos serveres mandag til fredag indtil kl.

Også at vide, har Olive Garden stadig ubegrænset suppe salat og brødstænger?

Olivenhave har ubegrænset suppe , salat og brødstænger for $6,99 - Men du må hellere skynde dig. Få ting i livet er bedre end en suppe , salat og brødstang kombination.

Har Applebee's salatbar?

Gennemgang af Applebee's Grill + Bar . Aldrig havde -en salatbar sådan her!! Mens maden er god til Applebee's og det har jeg aldrig havde et problem, jeg går efter salatbar . Det er utroligt med et kæmpe udvalg af grøntsager, salat, nødder og dressinger med pasta salater og kartoffel salater blandt andre.

Anbefalede: