Hvordan smager harske valmuefrø?
Hvordan smager harske valmuefrø?

Video: Hvordan smager harske valmuefrø?

Video: Hvordan smager harske valmuefrø?
Video: MAKOVNJACA BAKE-OFF! Who bakes it better - BAKA or SARAH?! 2024, Marts
Anonim

Valmuefrø smager nøddeagtig, eller når de males til konsistensen af fugtig jord, giver de en behagelig frugtighed, som jeg finder uimodståelig. De har en tendens til at sidde fast i dine tænder, men de er også gode for dig: rige på magnesium, calcium og fibre.

Så kan du spise udløbne valmuefrø?

Er birkes sikker at bruge efter " udløb " dato på pakken? Nej, kommercielt pakket valmuefrø gør ikke ødelægge, men det vilje begynder at miste styrken over tid og ikke smag mad efter hensigten - den viste opbevaringstid er kun for den bedste kvalitet.

Lugter valmuefrø også? Valmuer ikke rigtig lugt (lidt jordet, ja) men birkes har en meget tydelig smag og lugt . En bitter-sød, røget, nøddeagtig lugt , Jeg vil sige.

giver valmuefrø smag?

Oftest forbundet med bagels og brød, birkes tendens til at blive glemt blandt de andre frø vi bruger, når vi laver mad. Men ikke kun tilføjer valmuefrø store smag og knasende til fødevarer, de giver også nogle respektable sundhedsmæssige fordele.

Kan du male valmuefrø?

Birkes er allerede små nok, hvad du højst sandsynligt forsøger gør er at bryde skallen, så smagene kan Gå ud. Du kan få samme resultat ved at knuse frem for slibning . En stor morter og støder ville sandsynligvis give du et godt resultat, og du kunne gøre meget mere på én gang.

Anbefalede: