Hvilken er bedre stromboli eller calzone?
Hvilken er bedre stromboli eller calzone?

Video: Hvilken er bedre stromboli eller calzone?

Video: Hvilken er bedre stromboli eller calzone?
Video: Calzones vs Stromboli | HOW to make Calzones and Stromboli 2024, Marts
Anonim

Den største forskel mellem en calzone og en stromboli er hvordan de foldes og forsegles inden de bages. Her er den bedste forklaring, jeg kan finde, takket være Bon Appétit: A calzone er en taco, mens en stromboli er en burrito. Calzones og tacos foldes til en halvmåneform. Stromboli og burritos rulles.

Folk spørger også, om der er sauce i Stromboli?

EN stromboli minder lidt om en calzone. EN stromboli laves normalt ved at rulle dej sammen med ost og kødingredienser og bages så, men det gør det indeholder generelt ikke pizzaingredienser bortset fra ost og italiensk kød. Generelt, strombolis gør indeholder normalt ikke tomat sovs , i modsætning til calzones.

Man kan også spørge, hvad gør en calzone til en calzone? En typisk calzone er lavet af saltet brøddej, bagt i ovn og er fyldt med salami, skinke eller grøntsager, mozzarella, ricotta og parmesanost eller pecorino-ost samt et æg.

Ligeledes, hvorfor er calzones bedre end pizza?

Strukturen af calzones giver plads til flere fyld og toppings. Fordi brødet fungerer som en lomme til fyld og toppings, kan du passe så meget mere godt i retten. I modsætning til pizza , hvor toppings bogstaveligt talt er toppings, kan du fylde alt det og endnu mere til en smukt bagt calzone.

Hvad er forskellen mellem calzone og panzerotti?

Panzerotti opstod som en pizzatærte, der var friturestegt eller pandestegt, siger Vergalito, mens en calzone er en bagt pizzaomsætning. Begge menes at stamme fra det sydlige Italien. Calzone : Pizzaomsætning.

Anbefalede: