Indholdsfortegnelse:

Hvordan tilbereder du røget fasan?
Hvordan tilbereder du røget fasan?

Video: Hvordan tilbereder du røget fasan?

Video: Hvordan tilbereder du røget fasan?
Video: Fasan på menuen 2024, Marts
Anonim

Rutevejledning:

  1. Opløs salt og brun farin i vand.
  2. Læg fasaner i en stor beholder og dæk dem med blandingen.
  3. Stil beholderen i køleskabet og lad den sidde i cirka tolv timer eller natten over.
  4. Fjern fasanerne og dup dem tørre.
  5. Opvarm din ryger til 200°F.
  6. Læg fasaner i smøger.
  7. Kog ahornsirup ned.

Bare så, hvordan laver man en røget fasan?

Placere fasaner i ryger . Kog ahornsirup ned. Efter 1 time drysses fasaner med ahornsirup. Fortsæt med at baste fasan med sirup hver halve time indtil fasan når en indre temperatur på 165°F.

Ligeledes, hvor lang tid tager det at ryge fasanbryst? Brystet bør tage dig omkring en time at tilberede, men cirka 45 minutter inde i tilberedningsprocessen, tilsæt træfliserne til kullene og lad brysterne få et godt hit af kirsebærrøgen. Når brystet er kogt, fjern det fra rygeren og lad det hvile cirka 20 minutter.

Derfor, hvordan tilbereder du fasan?

Stege fasan Denne grundlæggende metode til madlavning foreslås, hvis tiden er en begrænsende faktor. Læg snittede æblestykker i kropshulen sammen med en spiseskefuld smør. Pak fuglen ind i folie med et par spiseskefulde smør på toppen og bag den i en ovn ved 190°C i 1-1¼ time, eller indtil fuglen er mør.

Hvordan ved du, hvornår fasan er kogt?

Til kontrollere det fasan er korrekt lavede mad , kan du bruge et kødtermometer – brysttemperaturen for en hane fasan skal nå 63C/145F og for en høne 60C/140F. (Bentemperaturen skal nå 80-82C/175-180F.) Hvornår lavede mad , Indstil fasan til side på et lunt sted, tildækket, til hvile.

Anbefalede: