Hvad er forskellen mellem en satsuma og en appelsin?
Hvad er forskellen mellem en satsuma og en appelsin?

Video: Hvad er forskellen mellem en satsuma og en appelsin?

Video: Hvad er forskellen mellem en satsuma og en appelsin?
Video: What's the difference between a Mandarin, a tangerine, a clementine and a satsuma 2024, Marts
Anonim

Satsuma Mandariner er en bestemt type mandarin orange , stammende i Japan for mere end 700 år siden. De er en lighter orange , sød, saftig og uden frø. De er også den nemmeste variant at skrælle. Den mest ømme, let beskadigede type mandarin, Satsuma mandarin appelsiner er sværere at finde friske i butikker.

På samme måde er en satsuma en appelsintype?

Satsumas . Satsumas er mandariner og betragtes som en række små mandariner appelsiner . De er uden frø, og deres skind er løst knyttet til frugten, hvilket gør dem super nemme at skrælle.

Desuden, hvad er forskellen mellem en appelsin og en mandarin? Den primære forskel mellem de to arter er deres hudfarve. Mandarinen har en mørkere rødlig- orange hud, mens den mandarin er lettere orange i farve. Mandarinen er den mest tilgængelige mandarin appelsin . Larven, kaldet en " orange hund" foretrækker kultivarer af mandarin appelsiner.

På samme måde spørger folk, hvad er forskellen mellem Satsuma og Clementine?

Stefan sagde: Satsumas er blødere i konsistensen, lettere at skrælle, da de har en løsere hud og har en lettere citrussmag, hvorimod clementiner er fastere, relativt nemme at skrælle og har en sødere smag end satsumas .”

Er en klementin og appelsin?

EN clementin (Citrus × clementina) eller let skræller (britisk engelsk) er en tangor, en citrusfrugt hybrid mellem en pilebladsmandarin orange (C. × deliciosa) og en sød orange (C. × sinensis), opkaldt efter sin opdager fra slutningen af det 19. århundrede. Det ydre er en dyb orange farve med et glat, blankt udseende.

Anbefalede: