Er kapers som oliven?
Er kapers som oliven?

Video: Er kapers som oliven?

Video: Er kapers som oliven?
Video: Он вам не Димон 2024, Marts
Anonim

Kapers er syltede blomsterknopper. Lille bitte kapers er plukket fra en busk- synes godt om busk (Capparis spinosa), længe før knopperne nogensinde blomstrer. Sommetider kapers får lov til at modne til en frugt på størrelse med en oliven . Disse sælges som kapers bær og er saltede for at blive spist synes godt om pickles eller oliven.

Hvordan smager kapers på denne måde?

Så for at besvare dit spørgsmål har kapers en kombination af sur og saltet smag. Duften er citronagtig, stærk og syrlig. Den passer godt til pasta, salater, saucer og meget mere. Du kan nemt købe dem i specialbutikker konserveret med eddike eller hav salt.

Derudover, hvad er kapers egentlig? Viser sig, kapers er de stikkende uåbnede blomsterknopper kapers plante Capparis spinosa, og de er hjemmehørende i Middelhavsområdet. Kapers er normalt syltede eller saltede. De fleste af de krukker, du ser hos købmanden, er syltede kapers.

Heri, hvad er kapers, og hvordan smager de?

Kapers har en smag beskrevet som citronagtig, olivenagtig og salt. Meget af saltet, eddike smag kommer fra emballage.

Hvorfor smager kapers dårligt?

I nogle tilfælde kan du også smag et strejf af syrlighed, når du spiser syltet kapers . Den friske kapers knopper gør ikke har nogen speciel smag. Men når de er saltede med eddike, salt og olivenolie eller soltørrede, vil skarpheden af de smag af knopperne forstærkes.

Anbefalede: