Hvilken temperatur tilbereder du bacon i en brødrister?
Hvilken temperatur tilbereder du bacon i en brødrister?

Video: Hvilken temperatur tilbereder du bacon i en brødrister?

Video: Hvilken temperatur tilbereder du bacon i en brødrister?
Video: Копчёное сало в квартире #плюс 2024, Marts
Anonim

Indstil temperaturen til 400°F , og læg baconskiverne (vi kan godt lide tykt skåret her) fladt på en bageplade eller din brødrister ovnpande. Bages, i cirka 12-15 minutter, eller indtil baconen er færdig efter din smag.

Er det desuden sikkert at tilberede bacon i en brødrister?

Tilberedning af bacon i din brødrister ovn er et hurtigt og nemt alternativ til at bruge din komfur eller mikrobølgeovn. Det eneste du skal gøre er at beklæde en bageplade med aluminiumsfolie og placere den bacon strimler flade, så de ikke overlapper hinanden. laver mad dem ved 400 grader Fahrenheit i 10 til 15 minutter.

Desuden, hvor lang tid tager det at tilberede bacon ved 250? 2 timer

Kan du lave mad i brødrister?

Ja! Faktisk alle opskrifterne du havde skrevet for en almindelig ovndåse hurtigt konverteres til laver mad ved hjælp af en brødrister ovn . Ud over det, de fleste brødrister ovne tillader det du at slukke for blæseren, så måltidet kan tilberedes som om det var i en almindelig ovn . Den eneste begrænsning ved brug af en brødrister ovn er dens størrelse.

Kan du lægge aluminiumsfolie i en brødrister?

Varmeledning ved hjælp af sølvpapir i ovndåse hæve temperaturen på brødrister til mere end hvad det er designet til. Det her kan gøre den ubrugelig eller få den til at gå i brand.

Anbefalede: