Er mungbønner og grønne bønner det samme?
Er mungbønner og grønne bønner det samme?

Video: Er mungbønner og grønne bønner det samme?

Video: Er mungbønner og grønne bønner det samme?
Video: SALAT fra grønne bønner til vinteren. Prøv det, og du vil blive henrykt! 2024, Marts
Anonim

Mung bønner (Vigna radiata) er små, grønne bønner som tilhører bælgplantefamilien. Mens hjemmehørende i Indien, mung bønner senere spredt til Kina og forskellige dele af Sydøstasien (1, 2). Disse bønner har en let sødlig smag og sælges friske, som spirer eller som tørrede bønner.

Heri, er grønne linser det samme som mungbønner?

Mung bønner er ikke linser og plejede at tilhøre den art, som vi almindeligvis kalder bønne men er blevet omklassificeret og er således ikke længere teknisk bønner . Dal oversættes ofte som linser ” men refererer faktisk til en delt version af en række af linser , ærter, kikærter (chana), nyre bønner og så videre.

Desuden, er adzuki bønner det samme som mung bønner? Adzuki bønne . Azuki bønner kaldes også rød mung bønner.

Er mungbønner og bønnespirer i denne forbindelse det samme?

Der er stor forskel på sojabønnespirer og mung bønnespirer . Selvom mung bønnespirer bruges i nogle tilbehør i Korea, den sojabønnespire bruges mere. Kinesiske opskrifter bruger mung bønner oftere. Smagen er markant anderledes.

Køler grønne bønner?

Grønne bønner er kendt for at være afkøling , så det er måske ikke egnet til folk, der har en fedt nok krop (dem, der har kolde hænder og fødder), mennesker med diarré, kvinder, der har menstruation (eller skal have menstruation). Der er flere måder at lave mad på grønne bønner dessert.

Anbefalede: