Hvad hed stjernestængerne før?
Hvad hed stjernestængerne før?

Video: Hvad hed stjernestængerne før?

Video: Hvad hed stjernestængerne før?
Video: Johnny Tapia - Welcome to Hell 2024, Marts
Anonim

Starbar var lanceret i 1976. Det var omdøbt til Moro Peanut i 2006 og derefter omdøbt igen til StarBar i 2008.

På samme måde kan du spørge, hvad boost barer plejede at blive kaldt?

Boost var lanceret i 1985 som en sej kokosnød og karamel bar , overtrukket med chokolade i en rød indpakning. Yderligere to varianter - en peanut-version med peanutbutter og abiscuit-version - var derefter lanceret. Peanutvarianten er nu hedder en Starbar, mens kiksversionen nu er standarden Boost bar.

Ydermere, er 5-stjernet og boost det samme? Det 5 stjernet er lavet i Irland og sælges i Kairo, og der er nogle forskelle mellem de to: The 5 stjernet består af mælkechokolade (31,5%), sødet fyld (34%), karamelfyld (30,5%) og kiksstykker (4%), mens Boost indeholder 26% karamel og kun 3% kiks.

Hvad hed Daim-stængerne deraf?

Daim bar . Den svenske chokolade bar var kendt som Dime indtil 2005. Dens navn blev ændret for at bringe den på linje med resten af Europa.

Er Moro og boost barer det samme?

I Irland, Boost barer er kendt som Morobarer . En jordnød Moro bar er en del af sortimentet. I 2013 Boost Max Choc blev introduceret til Australien. Det bar er overtrukket med Cadbury chokolade og lavet af sej chokolade karamel, der omgiver en blandet glat chokolade og sprød chokolade kiks.

Anbefalede: