Hvordan fortykker du butikskøbt tærtefyld?
Hvordan fortykker du butikskøbt tærtefyld?

Video: Hvordan fortykker du butikskøbt tærtefyld?

Video: Hvordan fortykker du butikskøbt tærtefyld?
Video: Cornstarch VS. Flour- How To Thicken Pie Filling 2024, Marts
Anonim

De mest almindelige fortykningsmidler, der bruges til tærtefyld er mel, majsstivelse og tapioka. Disse stivelser fungerer alle godt til tyk tærtefyldet saft, men ikke af samme kraft. Alle fortykningsmidler har fordele og ulemper. Tricket er at bruge den helt rigtige mængde for at opnå den ønskede tykkelse efter pie er bagt.

Hvordan fortykker du på denne måde tærtefyldet med mel?

Mel som Tærtefyld Fortykningsmiddel teske til teske, skal du brug cirka dobbelt så meget mel som du ville gøre med majsstivelse eller tapioka for at opnå det samme fortykkelse effekter. Tilføjelse for meget mel til din tærtefyld vil gøre den uklar og dejagtig, med en tydelig melsmag.

Desuden, hvordan tykkere du dåsefrugt til en tærte? 6 tips til at tykne dine frugttærter

  1. Majsstivelse giver et skinnende, blankt fyld.
  2. Mel tykner pænt, men efterlader mere en mat finish.
  3. Hurtigkogende tapioka (såsom Minute Tapioca) og tapiokamel giver en blank, klar finish og nogle gange lidt prikker, hvis du bruger større tapiokagranulat, eller hvis de ikke er blødgjort nok før opvarmning.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan tykner man chokoladetærtefyld?

Tricket til tyk (ikke flydende!) bruger jeg både æggeblommer og majsstivelse til tykkere det chokoladetærtefyld i denne opskrift. Æggeblommerne bliver tempereret og tilsat den varme budding fyldning , hjælper til tykkere det. Majsstivelsen tilføjer en ekstra fortykkelse agent til at hjælpe pie sat endnu bedre op.

Hvad tykner du tærtefyld med?

De mest almindelige fortykningsmidler, der bruges til pie fyldninger er mel, majsstivelse og tapioka. Disse stivelser fungerer alle godt til tyk tærtefyldet saft, men ikke af samme kraft.

Anbefalede: