Har markmajs kvaster?
Har markmajs kvaster?

Video: Har markmajs kvaster?

Video: Har markmajs kvaster?
Video: Пинетки без шва на подошве, с узором спицами/booties knitting 2024, Marts
Anonim

Hver og en majs plante har både en han- og en hunblomst. Det kvast sidder helt i toppen af planten og producerer pollen. Øret af majs med silken så er hunblomsten. Frø majsmarker er beplantet med to typer majs – en vilje har det kvaster fjernet og vil bære det nye hybridfrø.

På samme måde bliver det spurgt, hvorfor skærer de kvastene af majs?

Det kvaster fjernes, så planter kun kan bestøves af andre planter. De rækker, der toppes, er hunrækker. Rækker, der ikke er, er mandlige rækker. Pollen produceres på kvast.

Derudover, hvor lang tid efter markmajs kvaster Er den klar? omkring 20 dage

I betragtning af dette, hvad er kvastene på majs?

Hanblomsten af majs planten er kendt som en majs kvast. Når hovedparten af plantevæksten er afsluttet, kvaster vil dukke op på toppen af planten. Majs plante kvaster kan være grøn, lilla eller gul. Kvastens opgave er at producere pollen, der fremmer væksten og modningen af majs øre.

Har du Detassel sukkermajs?

Detassel hunplanterne, så snart kvastene kommer helt frem, og før de små pollenbærende støvknapper dækker dem. Du er nødt til at fuldføre afmonteringen, før silke vises. Når støvknapper og silke ankommer, du Det er for sent -- bestøvningen er begyndt. Hvis din detassel for tidligt, vil udbyttet blive reduceret.

Anbefalede: