Hvorfor har varme lommer ærmer?
Hvorfor har varme lommer ærmer?

Video: Hvorfor har varme lommer ærmer?

Video: Hvorfor har varme lommer ærmer?
Video: Dejlig to-laget linnekjole med broderi i bundlaget. Kreativ mode fra Vladanna. 2024, Marts
Anonim

Den lille Ærme Kaldes en Susceptor

Hver Hot Pocket skal mikroovnes inde i lidt pap ærme det kaldes en susceptor. Formålet med det er at absorbere mikrobølger og koncentrere mere varme på Hot Pocket - på en måde "broiling" den, så skorpen bliver sprødere.

Folk spørger også, hvad er et hot pocket sleeve lavet af?

En "sprød ærme " er en enhed lavet af pap og fastgjort med en susceptor, der bruges både som en stiv beholder til at understøtte fødevareemnerne indeni og til at fokusere varmen på fødevaren. De er generelt beregnet til engangsbrug.

På samme måde kan du tilberede en varm lomme uden ærmet? Det er fint at laver mad produktet uden det, men det er ikke i orden at bruge ærme to gange. Ups - jeg har genbrugt Hot Pocket ærmer flere gange i mit liv. På grund af dette, ting som en varm lomme hav ikke den sprøde skorpe som en bagt godt gør når det laves i en mikrobølgeovn.

Bare så, hvorfor bliver varme lommer så varme?

Så det yderste lag skal blive varm nok til at smelte iskrystallerne i det næste lag. Så kan det nysmeltede vand varme op og smelte isen længere inde. I mellemtiden dog det yderste lag bliver rigtig varmt ! Og det er derfor Varme lommer kan både ødelægge din mund og blive frosset indvendigt på samme tid!

Er Hot Pockets gode?

Varme lommer er en af de mest splittende fødevarer i frysegangen. Disse små omsætninger, som er sprøde op til smeltende perfektion efter et par minutter i mikrobølgeovnen, er bestemt "behandlet" af næsten enhver definition af udtrykket, men de er også en billig, guilty pleasure, der faktisk smager godt.

Anbefalede: