Hvad er forskellen mellem en latte og en cappuccino hos Starbucks?
Hvad er forskellen mellem en latte og en cappuccino hos Starbucks?

Video: Hvad er forskellen mellem en latte og en cappuccino hos Starbucks?

Video: Hvad er forskellen mellem en latte og en cappuccino hos Starbucks?
Video: review about starbucks coffee #cappuccino #hotmocha #latte #Newdulcedelech 2024, Marts
Anonim

Det forskel på en latte og en cappuccino er mælkeindholdet. Latte har meget af mælk, hvorimod cappuccino er en stærk kaffe. Forholdet mellem kaffe og mælk i en cappuccino er omkring 1 til 1,5, i betragtning af at skummetmælk er mindst det dobbelte i volumen sammenlignet med dampet mælk.

Ligeledes, hvad er forskellen mellem en latte og en macchiato?

Drikken er primært dampet mælk med en lille mængde espresso på toppen. Latte macchiatos er ofte toppet med karamelsirup. Det forskel mellem -en lattemacchiato og en latte er indlysende i oversættelse af vilkårene. Ordet macchiato betyder "farvet mælk", mens latte betyder "kaffe med mælk".

Har en cappuccino desuden mere koffein end en latte? Den eneste forskel mellem disse to kaffedrikke er mængden af dampet mælk og skum, som de bruger. Cappuccino bruger mindre mælk og mere mælkeskum, mens latte bruger mere mælk og mindre mælkeskum ovenpå.

Også spurgt, er en macchiato stærkere end en latte?

Latte macchiato har også meget mere skum og har kun omkring halvdelen eller endnu mindre af espressoandelen. Dog cafe macchiato omfatter andre ingredienser såsom kakao. Det kan misfortolkes som en cappuccino, men selvom de har lignende ingredienser, er det macchiatos have en stærkere og mere aromatisk smag.

Hvad er forskellen mellem en latte og en kaffe?

En cappuccino består af et skud espresso med dampet mælk på toppen. EN latte ligner en cappuccino, men indeholder mere mælk. Cafe latte midler " kaffe med mælk" i italiensk.

Anbefalede: