Hvad er syltet græskar?
Hvad er syltet græskar?

Video: Hvad er syltet græskar?

Video: Hvad er syltet græskar?
Video: syltede græskar 2024, Marts
Anonim

Syltet kanpyo, også kendt som græskar orkampyo er en slags japansk/koreansk pickle der kan ledsage retter og bruges ofte som fyld i Kimbap/gimbap, sushiruller og især Futomaki.

Desuden, hvad er græskar sushi?

Det hedder Kanpyo. Kanpyo er tilberedt tørrede spåner af kalabas (en type græskar ) som bruges som en ingrediens i sushi . De er unikke og lækre og optræder i mange andre japanske retter, såsom stuvet "Nimono" og marineret "Aemono" mad.

På samme måde, hvad er kampyo Maki? Det er en simpel ret, men kræver stadig en arbejdskrævende forberedelse. Kalebassen lægges i blød i vand i op til 24 timer for at blive blød, derefter saltet, kogt et antal gange, indtil den er meget mør, og marineret i sojasovs og sukker. Nogle gange kan oboro (hakket rejer blandet med sukker, mirin og salt) tilsættes til rullen.

Hvordan smager kampyo derfor?

En velsmagende grøntsag til sushi mens kampyo græskar er ikke særlig smagfuld i sig selv, den er gennemblødt i mirin, sojasovs og sukker for at give den en karakteristisk smag der passer godt sammen med dens seje tekstur.

Hvad er Inari Roll?

Inari , eller i dets fulde navn inarizushi-no-moto, er krydret stegt tofubønnepose. Det bruges i forskellige slags japanske retter, der generelt omtales som Inari Sushi”. Posen er fyldt med eddikede sushiris og toppet med forskellige slags toppings såsom sesamfrø, fiskerogn, avocado, rå fisk osv.

Anbefalede: