Hvor er Fiano fra?
Hvor er Fiano fra?

Video: Hvor er Fiano fra?

Video: Hvor er Fiano fra?
Video: Hvor er du fra 2024, Marts
Anonim

Fiano er en hvid italiensk druesort, der primært dyrkes i Campania-regionen i det sydlige Italien og på øen Sicilien.

Udover dette, er Fiano en drue?

Fiano er en italiensk hvidvin drue sort, der primært dyrkes i Campania-regionen i det sydlige Italien og på øen Sicilien. Det drue har en lang historie i den campanske region og menes at have været den drue bag den gamle romerske vin Apianum.

Man kan også spørge, hvad er falanghina vin? Falanghina , også kaldet Falanghina Greco, er en række af vin drue, Vitis vinifera, brugt til hvid vine . Navnet for vin ser ud til at stamme fra det latinske falangae eller pæle til at støtte druerne i en vingård.

Hvad ligner Fiano deraf?

Fiano Vin. Fiano er en hvidvinsdruesort af høj kvalitet, der anvendes bredt i det sydlige Italien, især i Campania. Anvendes hovedsageligt som en sortsvin, Fiano er nøddeagtig og tekstureret med blomster- og honningnoter, krydderi og tropiske frugtsmag synes godt om ananas. Dens vigtigste inkarnation er som Fiano di Avellino DOCG vin.

Er Greco di Tufo tør?

I og omkring byen Tufo - opkaldt efter den tufagtige jord - vinen er kendt som Greco di Tufo . Dette er en tør hvid med aroma af citron og pære med noter af mandel og en let mineralitet i afslutningen.

Anbefalede: