Hvad er Chile Poblano på engelsk?
Hvad er Chile Poblano på engelsk?

Video: Hvad er Chile Poblano på engelsk?

Video: Hvad er Chile Poblano på engelsk?
Video: ¿Cómo asar, pelar y desvenar el chile ancho y el chile poblano de una forma muy sencilla? 2024, Marts
Anonim

Poblano . Det poblano (Capsicum annuum) er en mild chili peber med oprindelse i staten Puebla, Mexico. Tørret kaldes det ancho eller chile ancho, fra spansk ord ancho ("bred"). Fyldt frisk og ristet er den populær i chili rellenos poblanos.

I forhold til dette, er der et andet navn for poblano peber?

Hvornår poblano peber er tørret, kaldes de Ancho Peberfrugt , som er meget brugt i mange køkkener.

Desuden, er pasilla og poblano peber det samme? Ancho peberfrugt er tørret PASILLA peberfrugt (ikke poblano ). Pasilla betyder "lille rosin", og pasillas har en dejlig rosinagtig smag - som forstærkes, når den tørres til anchos. Pasillas er rynket og tynd og kaldes også "chilacas". Poblanos er de afrundede federe peberfrugt og er ofte fejlbehæftet som pasillas.

På samme måde kan du spørge, hvad en tørret poblano peber kaldes?

Det poblano (Capsicum annuum) er en mild chili peber med oprindelse i staten Puebla, Mexico. Tørret , det er kaldet ancho eller chile ancho , fra det spanske ord ancho ("bred"). Fyldt frisk og ristet er den populær i chili rellenos poblanos.

Hvorfor bliver poblano peberfrugt rød?

Med andre ord de chilier, vi kender som poblano peber er friske chili, der høstes før modning, og derfor er de grønne. Men når de får lov til at modne, poblanos bliver røde og udvikle yderligere sødme, som i tur afbalancerer deres i forvejen milde varme. Således anchos er rød mens poblanos er grønne.

Anbefalede: