Kan du spise frøene i okra?
Kan du spise frøene i okra?

Video: Kan du spise frøene i okra?

Video: Kan du spise frøene i okra?
Video: КОТЫ СОБАКИ РЫБКИ и ПОПУГАЙ. РЫНОК не ПРИВОЗ. ОДЕССА 14 Февраля ТОП 5 собак. 2024, Marts
Anonim

Det frø inde okra er helt sikre at spise . Det frø give nogle af de fibre, der findes i okra som hjælper fordøjelsen. Okra er en stor kompliment til mange fødevarer. Prøv disse opskrifter: Krydret Okra og Okra & Grønne.

Holder du øje med dette, er okra frø gode at spise?

Et Tennessee-par har opdaget okra frø vil stadig være godt at spise hvis bælgerne ikke høstes i tide. Okra frø er en velsmagende og bekvem tilføjelse til salater og røre.

Kan du også spise okra frø rå? Okra bælg kan endda blive spist rå . Jo mindre kogt okra er, jo bedre er det for du . Det er højt i fiber, folat, antioxidanter og vitamin A og C.

På samme måde kan du spørge, kan du spise tørrede okra frø?

Okra frø som Mad Hvis den frø bælgerne er et par dage gamle, men ikke endnu tørret ud, skær dem i skiver og fjern dem frø . Disse kan bliver dog stadig spist du skal bage eller koge dem. Imidlertid frø skal være forholdsvis blød og ikke stenhård el tørret ud.

Hvordan fjerner man frø fra okra?

Til okra frø høst, den frø bælg skal tørre på vinstokken og begynde at revne eller flække. På det tidspunkt kan du fjerne bælgerne og flække eller sno dem. Det frø kommer nemt ud, så hold en skål i nærheden. Da ingen kødfulde vegetabilske stoffer klæber sig til frø , du behøver ikke at vaske dem.

Anbefalede: